Två tjejer • 1998 • foto • mode • vardag

Bikini

Titta vad som trillade ner i brevlådan idag, den satt superbra! Från GinaTricot. ♥
 
 
 

Monday's

 
 
 
 
 
Toppen ser nästan oreange ut men i verkligheten är den mer rosa. ♥ /Alice

Q/A

Vad för kamera använder ni?
 
Vi använder oss av Canon Powershot G12 och det är en så kallad digital kompaktkamera. Den ger jättefint ljus om man tex ska ta kort på new in eller outfits, men ibland använder vi min systemkamera :)
 
/Alice 

clump defy

 
 
 
Köpte den här mascaran från Max Factor iförrgår och den är superbra, och eftersom att den är böjd så böjer den upp ögonfransarna så det är bra om man inte hinner böja dom med en ögonfransböjare. Brukar vanligtvis använda mig av en annan men ville förnya mig lite. :)
/Alice 

Cozy

 
 
Hejsan! Idag ska jag plugga fysik och öva på mina repliker tills kl fyra för då ska jag, Rebecka och mina storebröder gå på cirkus haha lol see ya later alligator ♥ /Alice

Grillkväll

 
-Mysig grillkväll med min och Alice familj igår ♥ /Rebecka
 
 
 

HOMIES


starbucks

|Bilder från Tumblr.com|

Dagens

 
 
 
 
/Alice ♥

Välkommen till vår nya blogg!

Vi är två tjejer som ni nog förstår heter Rebecka & Alice som har bloggat tillsammans i ungefär ett år på Devote.se men vi tyckte inte om vårat bloggnamn och så ville vi byta till Blogg.se eftersom vi tyckte att det verkade bättre. Denna bloggen kommer bestå av outfits, inspiration, vår vardag osv. Enjoy! ♥

Ps, Alla bilder som vi lägger upp (inklusive dom i headern) har vi tagit själva. Tar vi en bild från tumblr eller något liknande så skriver vi det. (: