Två tjejer • 1998 • foto • mode • vardag

gold

-Alice

äääääntligen!

Nike air max 90, har velat ha sånnahär jättelänge!
-Alice

Månadens glossybox

 
 
-Alice

tre snabba tips till naglarna

1. Längre naglar

Om du vill ha längre naglar så kan det vara en bra idé att massera naglarna, det stimulerar blodflödet och naglarna växer snabbare. (Likadant med håret)

2. Slipp missfärgade naglar

Brukar dina naglar vara missfärgade när du har tagit bort nagellacket? För att hindra detta kan du måla ett genomskinligt baslack innan du målar på själva färgen.

3. Få nagellacket att torka snabbare

Antningen kan man köpa ett speciellt spray (som finns på tex Lindex och kicks) som man bara sprutar på naglarna så dom torkar direkt. Eller så kan man prova att doppa naglarna i kallt vatten direkt efter man har målat på nagellacket så torkar det fortare.

 

 


Miley Cyrus - streetstyle

 
 

Q/A

Kan du ta kort på din smink förvarings låda? Är den bra, vart har du köpt den, pris? Super fin blogg<3 
 
Jag köpte min smink förvaringslåda när jag var i Stockholm inne på Åhlens city på inredningavdelningen. Den kostade runt 300 :- och har 5 stycken lådor, den fanns även i andra storlekar. Men jag får iaf plats med att allt som jag vill ha där i + att den är genomskinlig så man ser väldigt lätt vart grejerna ligger. 
 
Vart har du köpt cream washen,pris? Tacksam för svar<3
 
Jag kommer inte riktigt ihåg vart jag har köpt min men jag vet att den finns på t.ex. Maxi, H&M och Apoteket och den kostar runt 70-80kr.
 
Vilket fint collage, vart kommer smink väskan ifrån sjukt snygg! Fin blogg<3:)
 
Tack så mycket! Jag fick sminkväskan i julklapp men jag vet att den finns att köpa  på Lindex.
 
 Hoppas ni blev nöjda med svaren annars är det bara att kommentera igen ♥
 
 

Sneakers

 

Outfit med mopsen

 
 
 
Tröja - Nelly.com // Jeans - Gina Tricot // Halsband - Ur & Penn // Skor - Nike air force one (Sneakersnstuff.com) 

necklace

 
Det är så himla fint med såna här halsband tycker jag. Och fråga inte varför jag har tre stycken korshalsband för jag vet inte ens själv haha. /Alice ♥

Monday chic

 

Nike free 5.0

 
 
Är kär i mina nya Nike free 5.0 ♥ 
-Rebecka
 
 

Bangerz tour

Lääängtar

Svar

Dom är verkligen så himla fina! Undrar om du skulle kunna svara på lite frågor om den? Typ som vad den kostade med frakt och om det var tull och så? Vad heter färgen, och hur är den i storleken? Skulle vara jätte tacksam för svar! Kram :)
 

Jag beställde min Bikini på Triangl.com 
och det tog ca 1 vecka att få den. Jag valde färgen California Coral och det är alltså den rosa. Det är ganska svårt att veta vilken storlek man ska välja, men jag läste att man helst skulle ta en storlek större än vad man egentligen har i överdelen och det stämmde. Jag valde storlek S i överdelen och XS i underdelen och dom passar perfekt. Bikinin kostar ca 520kr + ca 150kr i frakt.
Hoppas du blev nöjd med svaret annars är det bara att fråga igen ♥ 
 
-Rebecka